nieuws
 
Bouw in alle openheid en transparantie mee aan een nieuwe toekomst voor het stamnummer 225 !

.

Volgende wedstrijd
  Beste supporter en sympathisant, Zottegemnaar of streekgenoot,

Na alle ellende die de club en haar supporters doorstaan heeft, willen we komaf maken met het verleden, en met nieuwe structuren, mensen en middelen, bouwen aan een toekomst voor KSV Sottegem. We zijn er zeker van dat er nog tal van sympathisanten de zwarte pagina's willen omslaan en in een geest van openheid en transparantie mee willen schrijven aan een nieuw, positief hoofdstuk in onze lange clubgeschiedenis. Via www.project225.be, willen we iedereen op de hoogte houden van de interne veranderingen in de club, elke supporter de uitleg verschaffen waar hij recht op heeft, en een aansprekingspunt te bieden voor ieder die wil mee helpen aan een gezond project, waarvan het 10-puntencharter de grondslag wordt.
   
 
VOORSTELLING PROJECT 225 VOOR ALLE SUPPORTERS, SYMPATHISANTEN & VRIJWILLIGERS
zondag 6 februari, 20u23

Op vrijdagavond 4 maart om 20u, bent u allen van harte welkom op de voorstelling van het project 225. We presenteren u het nieuwe organigram van de club, en u zal de gelegenheid krijgen in open dialoog te treden met de nieuwe leden van de beheerraad. Er is de voorbije maanden hard gewerkt achter de schermen, maar een algemeen informatiemoment dringt zich opnieuw op, dit in het kader van een open beleid tussen club, supporters en vrijwilligers.

   
 
De nieuwe beheerraad in vogelvlucht
zondag 6 februari, 19u45

Een eerste stap in de reorganisatie van de club was de oprichting van een gloednieuwe beheerraad, die op dit moment de sportieve lijnen uittekent met het oog op volgend seizoen, en tevens het hoogste beleidsorgaan zal vormen met betrekking tot de financiën van de eerste ploeg en de jeugdwerking. De nieuwe beheerraad telt momenteel 11 leden, waarvan 2 vertegenwoordigers uit de jeugd en 1 uit supporterscollectief Egmont Army. Per plaatsje in de beheerraad wordt een jaarlijkse inleg betaald, dewelke los staat van andere eventuele sponsorovereenkomsten. Kandidaten voor de beheerraad mogen zich ten allen tijde melden via beheerraad.ksvsottegem@gmail.com.

   
   Appelterre
KSVS - E. Appelterre
Zo. 13 februari 2011:: 15u
Jules Matthijsstadion
Kastanjelaan 85, Zottegem
 
Agenda // Uitnodiging
Voorstelling nieuwe clubstructuur
& infomoment vrijwilligers
Datum:: Vrijdag 4 maart om 20u
Plaats: KSV-Chalet (Stadion)
 
Charter Project 225
 
Supportersforum
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hosting done by Hosting-Garage.com
© 2011 Project 225 - KSV Sottegem